Pronájem komerčního pozemku 5 939 m2, Pardubice - Dražkovice

Cena: cena v RK
Druh: stavební - komerční
Typ: pronájem
Okres: Pardubice
Lokalita: Pardubice
Aktualizace: 24.05.2024 09:14
Číslo zakázky: 6456410
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 5939 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Naše kancelář má pro vás skvělou nabídku - k pronájmu je k dispozici krásný pozemek v Dražkovicích, v Pardubicích. Tento pozemek s parcelní plochou 5939 metrů čtverečních nabízí mnoho možností využití. Nachází se na atraktivní lokalitě s asfaltovou silnicí a veřejnými inženýrskými sítěmi jako jsou kanalizace, vodovod a el.přípojka.

Vlastnictví pozemku je osobní a je k dispozici k pronájmu za měsíční poplatek. Výhodou tohoto pozemku je jeho výborná dostupnost a blízkost obce Pardubice.

Pozemek je vhodný pro komerční využití. Realitní kancelář, která tento pozemek nabízí, je odborníkem na lokalitu a může vám poskytnout veškeré informace ohledně možností využití pozemku a dalších potřebných informací.

Pokud hledáte ideální pozemek k pronájmu v Dražkovicích, neváhejte a kontaktujte naši realitní kancelář ještě dnes. Tento pozemek nabízí skvělou příležitost pro vaše plány a projekty. Buďte rychlí a získejte exkluzivní možnost pronájmu tohoto pozemku v Dražkovicích, Pardubicích.
Realitní makléř:

Petr Tichý
tel: 734510284

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 93 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop