Pronájem byty 3+1, 72 m2 - Pardubice - Polabiny

Cena: 18 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně prá
Druh: byt 3+1
Typ: pronájem
Okres: Pardubice
Lokalita: Pardubice
Ulice: Na Labišti 522
PENB: G
Aktualizace: 21.06.2024 15:43
Číslo zakázky: 00513
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 4
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
K pronájmu nabízíme tento světlý a částečně vybavený, klimatizovaný byt o dispozici 3+1 nacházející se v ulici Na Labišti v Pardubicích. Byt tvoří vstupní chodba, 3 samostatné neprůchozí pokoje, z nichž z jednoho je vstup na prostornou lodžii, kuchyň, WC a koupelna se sprchovým koutem.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnou troubou, mikrovlnkou, sklokeramickou varnou deskou a digestoří. V obou ložnicích je k dispozici dvoulůžková postel a prostorné skříně. V jedné ložici navíc psací stůl a kancelářská židle. Další vestavěná skříň je poté v chodbě. V obývacím pokoji jsou police a též je zde vyveden výdech klimatizace. Veškeré vybavení je k dispozici nájemníkům, není však problém dle dohody přizpůsobit i jinak. K bytu též náleží samostatný prostorný sklep vybavený policemi.

Samotný bytový dům se nachází v perfektní lokalitě blízko centra Pardubic, ale přitom v klidné zóně dostatečně izolované od hlavních silnic. V bezprostřední blízkosti se nachází park, pár minut chůze je mateřská i základní škola a obrovskou výhodou je parkování zdarma přímo u domu.

Měsíční náklady na bydlení jsou 18 000 Kč nájemné + 2828 Kč zálohy za teplo, vodu a společné prostory, elektřinu si nájemník napíše na sebe. Při nastěhování se skládá vratná kauce ve výši 2x nájemné bez poplatků a služeb a též 18 000 Kč + DPH provize RK.

Pokud Vás byt zaujal, neváhejte si domluvit prohlídku co nejdříve.

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 22 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop