Prodej byty 3+1, 64 m2 - Rybitví

Cena: 3 090 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 13 308 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Pardubice
Lokalita: Rybitví
Ulice: Školní 161
PENB: D
Aktualizace: 07.08.2024 08:11
Číslo zakázky: 60056
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 4
Patro: 4
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Hledáte byt v blízkosti Pardubic? Nebojíte se rekonstruovat? Tato 3+1 před rekonstrukcí je velmi zajímavou příležitostí k realizaci Vašich snů.

Byt o užitné ploše 64 m2 je v původním stavu, ale jeho rozložení místností přímo vybízí ke změně dispozice na 3+kk případně větší 2+kk. Jádro sousedí s kuchyňskou linkou a je tedy možné využít stávající rozvody vody, odpadů a plynu. Koupelna s WC navíc může být výrazně zvětšena a vstupy do pokojů lze též přepracovat. Elektřina je v původním hliníku, nicméně dům je zděný, takže případné bourací práce nebudou technologicky náročné. Podlahy v pokojích mají dřevěné parkety a mohli by tak zůstat původním prvkem. Co prošlo renovací jsou plastová okna a bytový dům je zateplený a v energetické třídě D.

V okolí se nabízí vše potřebné jako místní obecní úřad, pošta, základní i střední škola, školka, knihovna, potraviny Jednota, hřiště, kavárna, jezdí sem MHD linka 18 a na dálnici D35 je to jen 12 min. Navíc směrem na Lázně Bohdaneč je mnoho lesů, rybníků a cyklostezek. Rybitví je tedy dnes již klidnou a vybavenou rodinnou lokalitou.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, ozvete se mi a vše včetně financování můžeme společně probrat na prohlídce. Těším se na Vás :-)
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 151 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop