Prodej bytu 2+1, 50 m2 + 2x sklep, ul. Dašická, Pardubice - Bílé Předměstí, OV

Cena: 3 250 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 13 997 Kč měsíčně
Druh: byt 2+1
Typ: prodej
Okres: Pardubice
Lokalita: Pardubice
Ulice: Dašická 1207
PENB: G
Aktualizace: 18.05.2023 10:32
Číslo zakázky: JiB64285
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 50 m2
Počet pater: 4
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Na základě výhradního zastoupení nabízíme k prodeji tichý, velmi světlý byt 2+1 (50 m2) + 2x sklep (5 m2) ve výrazně zvýšeném přízemí zděného činžovního domu v ulici Dašická, Pardubice - Bílé Předměstí. Čistý, upravený bytový dům je obklopený parkem s dětským hřištěm, kde děti vždy najdou místo na hraní a bezpečí. Byt se skládá ze vstupní chodby, odkud se vchází do ložnice a do kuchyně. Do obývacího pokoje je vstup přes kuchyň. Oba pokoje byly v minulosti propojené dveřmi. Toto propojení se dá velmi jednoduše obnovit, S menší boční chodby vedou dveře do spíže a do koupelny se sprchovým koutem, WC a pračkou. V koupelně je i vlastní plynový kotel ústředního vytápění bytu. Okna obou obytných místností vedou na jihovýchod, okna kuchyně, koupeny a spíže vedou na severozápad. Z bytu dýchá pohoda a klid. Současné vybavení může v bytě zůstat, nebo, podle přání nového vlastníka, bude vystěhováno. Parkování je bezproblémové, v okolí domu je dostatek parkovacích míst.
Krajské město Pardubice nabízí veškeré služby potřebné pro pohodlné bydlení. V okolí domu se základní služby nacházejí v docházkové vzdálenosti – mateřská školka je naproti domu přes ulici, další školky, základní škola a gymnázium jsou vzdálené od 300 do 500 m. Několik obchodů najdete v blízkém okolí.
Nedaleké Bubeníkovy sady podél řeky Chrudimky a Matečního jezera nabízí možnosti procházek s dětmi i s pejskem.
Doporučujeme – klidný, světlý byt ve zděném domě na klidném místě obklopeném zelení. Velmi rádi Vám zajistíme výhodné hypoteční financování kupní ceny,
Realitní makléř:

Jiří Brůža
tel: 420734204300

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 999 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop